Bet365 Подршка и дописивање уживо

Вероватно знате да једна од најпознатијих британских кладионица – Bet365 – омогућава корисницима клађење на спортове, казино и покер. Уз то, оператер пружа одличан кориснички сервис који је увек спреман да помогне око регистрације, верификације, плаћања, бонуса и других питања. Ево како да контактирате Bet365 подршку.

Како контактирати Bet365 подршку?

Можете комуницирати са подршком путем дописивања уживо које је доступно 24 сата дневно, шаљући е-поруку са питањем. Такође их можете позвати и добити информације о услугама које вас интересују. Уз ова три начина за контактирање постоји и страница са често постављаним питањима. Погледајмо сада детаљније сваки начин за контактирање Bet365 подршке.

Дописивање уживо – За дописивање са Bet365 подршком морате отворити сајт и кликнути на линк „Помоћ“ који се налази у горњем десном углу екрана. Отвориће се нова страница на чијем крају ћете пронаћи опцију „Контактирајте нас“. Кликните на њу, а затим на „Започни дописивање“ у искачућем прозору. Бићете повезани са запосленим који ће вам пружити неопходну помоћ;

Е-пошта – Други начин за контактирање подршке је путем е-поште. Адреса поште на коју можете слати питања подршци је support-bul@customerservices365.com. Обично одговоре у року од неколико сати, али током дана када је гужва, можете чекати и мало дуже;

Телефон – такође постоји број који можете позвати због информација. Број је 00800 115 4406 и доступан је 24/7. Такође постоји још један број телефона на коме можете добити одговоре на питања: +441782 684 636.

Како контактирати Bet365 подршку?

Закључак поводом Bet365 подршке

Не можемо ништа друго осим да препоручимо Bet365 подршку јер особље компаније то заслужује. Они ће решити било који проблем и непрестано су доступни. Уколико желите да разговарате са њима одмах, само отворите дописивање уживо и моћи ћете да причате о темама везаним за услугу кладионице. Наравно да су и друга два начина за комуникацију – телефон или е-пошта – такође доступни и увек их можете испробати. Надамо се да смо помогли будућим и тренутним корисницима сајта. Срећно!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *