Balkan Bet promocije i bonusi dobrodošlice

Kompanija Balkan Bet je osnovana 2000. godine i ime nosi po hotelu Balkan koji je bio lokacija prvootvorenog uplatnog mesta.Tokom godina su postigli veliki uspeh i sada broje preko 65 poslovnica.U okviru osvoje oblasti poslovanja kompanija ima i sopstvenu produkciju i ponudu dobrih kvota za klađenje na sportske događaje. Pored klađenja, igrači u ponudi imaju i igru na slot mašinama.

Balkan Bet je 2016. godine pokrenuo i online poslovanje koje obuhvata širokok dijapazon mogućnosti – kladionice, slot, kao i virtuelne igre. Imaju brojne promocije za svoje igrače, a evo onih koje su aktuelne:

Pređi igricu i uzmi 200 besplatnih spinova – promocija kojom igrači nakon što potroše 500 dinara na slot mašini dobijaju 200 besplatnih spinova, dok svaki sledeći nivo donosi određeni broj spinova.

Pređi igricu i uzmi 200 besplatnih spinova

Evroliga – 5 granica na poene igrača – ukoliko se igrač kladi na strelce u Evroligi, čekaju ih kvote na čak pet granica.

Evroliga - 5 granica na poene igrača

Drops & Wins – godišnja promocija podeljena u trinaest faza, kriterijum je ukupna maksimalna vrednost svih poena dobijenih za uzastopne pobede, a nagrade se dele na kraju svakog sedmodnevnog turnira.

Drops & Wins

Vikend avantura – vikend nagrade za 10 igrača koji pogode najvišu kvotu, tj. imaju obrt sa najvećim odnosom dobitak/gubitak.

Cashback 10% igrači koji igraju na novim slotovima dobijaju 10% povraćaja kumulativnog gubitka koji nastane nakon igre.

Cashback 10%

Wishing Well se vratio – ukoliko igrač zavrti ovaj slot koji ima sjajne vizuelne i audio efekte, dobija čak 15& CashBack u iznosu do 10 000 RSD za vreme trajanja promotivnog perioda.

Balkan Millions je u zoni padanja! – promocija tokom koje igrač ako igra bilo koji slot na ulogu od minimum 50 dinara, ima šansu da osvoji fenomenalan džekpot do 15 miliona dinara u kešu.

Balkan Bet je i ovog meseca imao fenomenalne promocije za svoje igrače, a verujemo da nas u narednom periodu čeka mnogo novina.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *