Sve o Ascot betting-u

Ascot betting je sjano mesto da počnete ukoliko ste novi u trkanju ili klađenju, ali ne pre nego što naučite pravila. Pre dolaska možete kupiti Bet With Ascot vaučere. Oni su dostupni u vrednostima od 5£, 10£ i 20£ i mogu se naručiti pozivom na 0344 346 3000 ili sa zvaničnog Ascot sajta. Obavezno pogledajte svoj tiket pre nego što položite opkladu. Dostupan je veliki broj različitih opklada – “Na pobedu”, “Obostrano”, “Prva dva” itd.

Klađenje

Ascot šaltere ćete naći širom trkališta sa decimalnim kvotama prikazanim na ekranu. Sa Ascot- om se ne kladite protiv kladionice. Vaš ulog odlazi na gomilu. Vaš dobitak zavisi od broja dobitnih listića, kao u lutriji.

Prsten za klađenje se nalazi ispred tribine sa nekoliko redova zasenih kladionica. Sve one jasno pokazuju dostupne kvote za sve konje u svakoj trci. Svaka od njih navodi minimalni ulog vrstu opklada koje primaju – “Samo pobeda” ili “Obostrano”. Kvote za tradicionalno klađenje su prikazane u vidu razlomaka. Ispod se nalazi više infprmacija o ovome.

Kabina za klađenje Ascot

Polaganje opklade

Ukoliko odaberete “Na pobedu”, vaš odabrani konj mora završiti prvi. Za “Obostrano”, konj mora dostići određeni rang. Opcije su: drugi, treći ili četvrti, u zavisnosti od broja konja u trci. Za “Obostrano” ćete platiti duplu sumu jer se kladite jednom na pobednika a drugi put na rang određenog konja.

Mnoge kladionicenude atraktivne ponude za prijavljivanje na Royal Ascot kako bi privuke pažnju. One sa najboljim ponudama su one na koje bi trebalo da se kladite. Veliki operateri nisu uvek bolji izbor. One manje često imaju bolje ponude.

Pogledajmo opcije

Najbolje ponude za dobrodošlicu su, obično, neposredno pre događaja. Uvek pogledajte opcije pre odabira kladionice za klađenje na Royal Ascot-u. Pogledajte kvote, da li nude strimovanje uživo kao i njihove trenutene ili buduće promocije. Veći broj Royal Ascot marketa se formira u danima pre trke. Štaviše, favoriti nisu uvek najbolja opcija. Ipak, ukoliko tražite siguran dobitak, deset od poslednjih 17 pobednika na St James Palace-u su bili favoriti kladionica.

Neke trke dobijaju i autsajderi, tako da ovo treba razmotriti ukoliko želite malo veći povrat na svojoj opkladi. Ne razmatrajte povratak pobednika jer ni jedan konj nije odbranio svoju krunu.

Sa Ascot-om se svašta može desiti, a to je najzabavnije i najatraktivnije mnogim kladioničarima. Iako prdviđanje pobednika nije ni na koji način lako, možda ćete poželeti da pratite trendove kako biste razradili svoj izbor.

Bilo bi dobro da izbegnete onoga ko bude imao najbolje kvote na Ascot-u na Kings Stand Stakes-u na danu otvaranja trka.

Stanje marketa za klađenje

Postoji nekoliko nepoznanica. Marketi će biti bliže trkama kada izađu, nego što je to inače slučaj, ali to ne znači da će kladionice biti svesne stvari. Nepoznanice uključuju stepen pripremljenosti trkača i da li će se takmičiti konji iz inostranstva. Sve ovo stvara šanse za klađenje.

Najbolje trke

Na nekim trkama je klađenje dostupno jako dugo. One najbolje uključuju Zlatni Kup, King’s Stand Stakes i Kup Komonvelta. Velika imena u trkama ciljaju na ove trke.

Kako se kladiti na Roial Ascot?

Polaganje opklade na Royal Ascot-u

Placepot je naročito popularna opklada tokom Royal Ascot nedelje i skoro uvek će plaćati dobro. ITV neće prikazati sve trke.

Izbegavajte SP za vaše izbore ukoliko se kladite na više opcija, naročito ukoliko težite tome da pratite određenog kvalitetnog džokeja ili trenera. Ove opklade su vrlo popularne i ako neko ko ima niz pobednika verovatno će se desiti da kladionice upravljaju šansama, što je onda protiv onoga što se propagira u marketingu događaja.

Marketi za klađenje

Evo nekih detalja oko toga koje vrste opklada možete praviti. Ima više glavnih izbora.

Obostrano

Ovo je popularna opcija za klađenje na Royal Ascot-u. Razmislite o njoj ukoliko želite da znate kako da se kladite ovde. Ukoliko vaš konj pobedi ili se visoko plasira, to duplira vaš ulog za obe opklade. Ove i sledeće godine je to dobra šansa za maksimalno korišćenje Royal Ascot kvota.

Direktna opklada

Direktna ili singl opklada je ona u kojoj pokušavate da predvidite pobednika. Možete napraviti izbor unapred, pre glavnog dana kada se Royal Ascot kvote objavljuju i probajte da odaberete one najbolje.

Akumulator

Ova vrsta opklade ima veliki potencijal sa tako puno trka vrhunskog kvaliteta koje se održavaju sve vreme. To je višestruka opklada zasnovana na gomilanju kvota i može biti prilično profitabilna.

Ascot event

Opcije za klađenje

Postoji mnogo različitih vrsta Royal Ascot opklada koje su dostupne., uključujući ponude za prijavljivanje i besplatne opklade. Ovaj odeljak poseduje neke od najpopularnijih i najunosnijih Ascot opcija za klađenje.

Posebne opcije

Ove opcije se naročito odnose na mesto i “Obostrano”. Poslednji tip klađenja je unapred podešen. Opcije takođe zavise od broja konja u trci. Kladionice će, obično, imati svoje opcije za obostranu opkladu na tri konja u trci u kojoj učestvuje njih deset.

Ova opcija za klađenje dodaje dodatna mesta za klađenje, kao možete zaključiti iz njenog imena. Drugim rečima, ukoliko vaši konji završe na četvrtom ili petom mestu, i dalje možete ostvariti dobitak ukoliko ste se kladili na obostrano.

Falers

Falers opcija je prilično česta na Royal Ascot-u. Osim toga Brought Down i Unseat ponude mogu zaštititi vašu opkladu ukoliko vaš konj padne. Uslovi ponude mogu da se razlikuju. Ipak, uobičajeni slučaj je da će vam vratiti novac ukoliko vaš konj padne, obori ga neki drugi konj ili džokej ispadne iz sedla u bilo kom trenutku trke. Ukoliko konj odbije da krene u trku ili ne bude mogao da izađe iz staje, još jedna promocija slična onim već pomenutim vam može vratiti novac. Mnoge kladionice nude ovu opciju ili neku sličnu. Mnogi je smatraju za jednu od najboljih opcija klađenja na Ascot-u.

Povećane šanse

Favorit može biti veoma malo cenjen na mnogim Royal Ascot trkama. Popriličan broj prethodnih Royal Ascot ponuda za klađenje je pokazalo da su kladionice voljne da povećaju kvote na ove konje, i to značajno, u vidu posebne ponude. Može se desiti da konj koji je cenjen sa 4/5 za pobedu dobije povećanje kvote na 30/1. Obično, samo novi kockari mogu dobiti ove Royal Ascot ponude. U većini slučajeva se primenjuje i maksimalni ulog.

Garantovane najbolje kvote

Korisnici dobijaju isplatu po većim početnim kvotama kada preuzmu manje kvote od početnih. U irskom i britanskom trkanju većina firmi radi ovo tokom cele godine.

Ascot Arena

Besplatne opklade

Ukoliko odaberete pobednika za 3/1, 4/1, 5/1 ili drugi set kvota prikazanih u ponudi, možete dobiti besplatnu opkladu od kladionice za isti ulog i za kasnije korišćenje.

Refundiranje za drugo mesto

Ukoliko vaš konj završi kao drugoplasirani u datoj trci, vaš novac može biti refundiran. Ovo, ipak, zavisi od limita.

Opcija netrkača

Mnoge trke konja imaju netrkače. Neke Royal Ascot opcije klađenja uključuju vraćanje vašeg novca ukoliko vaš konj ne bude trčao. Kladionica odlučuje kako ova ponuda funkcioniše. Ova ponuda može dobro funkcionisati putem akumulatora ili pokrivanja opklade. Ukoliko napravite petostruku akumulator opkladu, ona se poništava ukoliko je jedan od vaših izbora netrkač. Ovo je jako dobra promocija zbog svog stepena fleksibilnosti. Mnoge onlajn kladionice nude ovu opciju.

Besplatna opklada ili bonus

Neke kladionice će uključiti ili bonus na vaše dobitke ili će vam dati besplatnu opkladu ako vaš izbor pobedi za najmanje dve dužine.

Vraćanje kredita ili besplatna opklada

Ako vaš konj završi na drugom mestu nakon što izgubi za dužinu vrata ili manje, vaš novac će vam biti vraćen u vidu kredita ili besplatne opklade.

Refundiranje za manje od sekunde po dužini

Ukoliko vaš konj završi na drugom mestu nakon što izgubi za dužinu vrata ili manje, vaš novac će vam biti refundiran u vidu besplatne opklade ili kredita.

Drugi posle favorita

Kaldionica vam može refundirati okladu do određene granice ukoliko vaš konj završi na drugom mestu posle favorita u određenim trkama.

Besplatna opklada ukoliko nominovani konj pobedi

Dobijate besplatnu opkladu ukoliko vaš konj završi iza odabranog konja kladionice.

Opklade na slobodnu dužinu

Kladionica nagrađuje korisnike besplatnim opkladama u zavisnosti od toga za koliko dužina su njeni konji pobedili. Što više dužina to je bolja besplatna opklada.

Ponude za klađenje karticom

Poslednje ali ne i najmanje važno, možete dobiti besplatnu manju opkladu za sve preostale trke ukoliko se kladite na podešenu sumu na prvoj trci na kartici.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *