Kako izvršiti uplatu na Aplay putem Skrill-a?

Nema sumnje da je Aplay onlajn kazino jedno od najpopularnijih mesta za klađenje na igre. Naravno, ovo nije slučajnost: Operater je pokušao da udovolji korisnicima svojom savršenom uslugom. Imate mnogo načina za vršenje uplate, tako da možete početi sa igrom bez odlaganja. U ovom članku govorimo kako izvršiti uplatu na Aplay putem Skrill-a, budući da mnoštvo igrača preferira ovu opciju. A sada pređimo na stvar.

Uputstva za uplatu na Aplay putem Skrill-a

Ukoliko nemate nalog na Skrill platnom sistemu, morate se registrovati na njihov sajt i tada ćete moći da vršite uplate. Naravno, svoj Skrill nalog možete dopuniti pomoću bankovne kartice ili računa u banci.

Sada, pređimo na uputstva. Evo koraka za uplaćivanje na Aplay:

Ukucajte veb adresu Aplay-a u svoj pretraživač;

Ulogujte se putem korisničkog imena i lozinke;

Odaberite opciju “Cashier” na svom nalogu;

Odaberite Skrill u načinima za plaćanje;

Navedite sumu svoje uplate;

Unesite adresu e-pošte svog Skrill naloga;

Potvrdite uplatu;

Verovatno ćete morati da unesete kod koji će vam Skrill poslati putem SMS-a. Kada unesete kod, uplata će biti na putu ka vašem Aplay nalogu. Najbolje od svega je to što ne morate uopšte da čekate jer se Skrill uplate prosleđuju u realnom vremenu.

Drugi načini za vršenje uplate na Aplay

Da li se pitate koji su drugi načini za vršenje uplate na Aplay? Možete birati između bankovne kartice i majčešćih e-novčanika uključujući Neteller, ecoPayz, Webmoney, Trustly, Perfect Money i druge. Napominjemo da su prikazani načini vezani za zemlju u kojoj se nalazite. Ukoliko neki od načina fali, to znači da nije prihvaćen od strane vašeg zakonodavstva.

Možete krenuti sa Aplay-om odmah – srećno!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *