888sport dopisivanje uživo

Iskreno, teško je pronaći poatke o ovoj kladionici. Najbliže što smo mogli da nađemo je kratak tweet (kratak čak i po Twitter-ovim standardima). 888 je tvitovao: “Dopisivanje uživo je dostupno od 10 ujutru po UK vremenu. Ukoliko se radi i poker nalogu, molimo kontaktirajte podršku za poker.”

Na ovo ima nekoliko odgovora: “Kontaktirao sam ih dva puta. I dalje nema odgovora nakon 2,5 sata”, “Možete li poslati link? Ne mogu pronaći dopisivanje uživo”, i još toga u tom smislu.

Još jednom, najbolja šansa da stupite u kontakt sa kladionicom je Resolver. Resolver je besplatan sajt iz UK bez skrivenih troškova ili reklama i ovde možete pokrenuti žalbu protiv kladionice i/ili kazina i ostaviti odgovor. Platforma tvrdi da pruža korisne, razumljive smernice koje sadrže korisnička prava platforme. Oni povezuju ljude za kontakt sa regulatorima kako bi pronašli rešenje.

Osim toga, ne preostaje ništa drugo nego da posetite zvanični sajt operatera kako biste dobili više informacija. Početna strana obiluje informacijama o najnovijim dešavanjima , što je očekivano. Ispod toga se nalaze podaci o blogu operatera na kome se nalaze redovne novosti i ažuriranja. Postoje objave o tenisu, boksu, fudbalu, trkama konja, kriketu i još toga. Zatim, postoji odabir saveta za klađenje i saveta eksperata, koji pomažu ljudima da prave informisane opklade. 888sport takođe nudi sportske kvote uživo za veliki broj turnira i dešavanja u realnom vremenu. Možete strimovati sportske događaje i kladiti se na rezultat.

Operater ima aplikaciju za klađenje tako da se možete kladiti u pokretu. Njihov onlajn kalkulator za klađenje koristi informacije o najnovijim kvotama i u obzir uzima sumu kojom se kladite kako bi procenio koliko profitabilna Vaša opklada može biti.

Na kraju postoji i odeljak često postavljanih pitanja. Česta pitanja su:

Kako da se kladim na sportove onlajn?

Kako da pronađem odgovoran sajt za klađenje?

Koji je najbolji sajt za klađenje na sport?

Naravno, oni će usmeriti pažnju na svoj sajt na koji se odnose odgovori na drugo i treće pitanje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *