22bet dopisivanje uživo

Dopisivanju uživo na 22bet, između ostalih načina, možete pristupiti putem ovog linka https://22bet.com.sn/en/help/contacts. Kada ga otvorite, videćete adresu e-pošte korisničke podrške, a to je support@22bet.com.sn. Broj telefona je +221 338200879. Takođe ćete videti i polje za unos teksta u donjem desnom uglu. Kada kliknete na njega, otvoriće se polje. Ovo je dopisivanje uživo. Jezik dopisivanja deluje malo proizvoljno po pitanju idabira. Mi smo dobili dopisivanje uživo na Francuskom.

Od vas se traži da unesete svoje ime i e-poštu. Ovi podaci ne moraju da budu stvarno vaši niti e-pošta mora biti postojeća. Tada ćete biti povezani sa korisničkom podrškom. Za ovo nećete čekati duže od sekunde.

Ovo nas vodi do zaključka da je dopisivanje uživo brzo i od pomoći. Ukoliko je vaš problem hitne prirode ovo je pravi način da ga rešite. Ukoliko nije, postoji i obrazac koji možete popuniti. Ukoliko odaberete ovu opciju, dobićete odgovor od tima za korisničku podršku u roku od 24 sata.

Obrazac je prilično standardan. Birate kategoriju svog pitanja ili problema. Opcije koje možete birati su uplate i isplate, povratne informacije, bonusi, opklade, u igri, igre uživo, greške i još nekoliko drugih. Zatim, unesite e-poštu, vaše ime i svoju poruku i slaganje sa obradom vaših ličnih podataka.

22Bet takođe ima i detaljan odeljak sa često postavljanim pitanjima koji trebate pogledati pre nego što ih pozovete ili im pošaljete e-poruku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *