1xbet dopisivanje uživo

Od osnivanja 2007, 1XBet je doživeo stabilan rast. Trenutno, imaju oko pola miliona korisnika širom sveta. 1XBet je brzorastući brend. Sa sedištem na Kipru , imaju kancelarije u Aziji, Evropi i Latinskoj Americi i preko 5 000 zaposlenih širom sveta.

Platforma nudi impresivan opus opcija sportskog klađenja i najveći broj pred meč i marketa za vreme igre. Imaju veliki broj opcija plaćanja  koje su dostupne širom sveta.

Kladionica ima pomešane recenzije na sajtovima kao što su Quora i Trustpilot. Neki su se žalili na loš kvalitet usluge, dok su ostali bili srećni zbog raznolikosti sportova koji su dostupni za klađenje. Kladionica se potrudila da unapredi svoju reputaciju sklapajući partnerstva sa FC Barcelona, Serie A, La Liga i drugim velikim sportskim asocijacijama. U isto vreme su neke od njihovih reklamnih kampanja izazvale kontroverzu.

Ukoliko ste u zemlji u kojoj 1XBet ne radi, nećete moći da pristupite njihovom dopisivanju uživo – ili bilo kom elementu njihovog sajta. Onlajn su navedene dve e-pošte, prva je za pitanja partnerstva (b2b@1xbet.co.mz) , a drugi za pitanja vezana za kolacije za klađenje (retail@1xbet.co.mz). Takođe je navedena fizička adresa kompanije. Za opđta pitanja, usmereni ste na info-ug@1xbet-team.com. Možete ih kontaktirati na +44 127 325-69-87 putem telefona. Slobodno im pišite i budite sigurni da će vas neko od njihovog osoblja kontaktirati što je pre moguće. Platforma takođe ima onlajn servis za konsultacije.

U prošlosti je korisnički servis bio problem za ovog operatera kockanja. Opcija dopisivanja uživo je uvek na vidiku. Korisnici ovo smatraju umirujućim jer to pokazuje da kompanija ne pokušava da oteža kontaktiranje sa njima krijući svoje kontakt detalje negde duboko na sajtu. Dok ostaje nejasno gde je sedište telefonskog razgovora, agenti odgovaraju na pitanja na vreme i sa dobrim engleskim. Kao manu možemo navesti to što je ponekad potrebno malo više vremena za dobijanje odgovora.

Sajt navodi spisak dodatni h adresa e-pošte i kontakt obrazac, ali je dopisivanje uživo najbolji način za stupanje u kontakt.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *